OSTANI TU
Objavljen poziv za program “OSTANI TU”
26. rujna 2022.
PIJACA
Sinj se sprema za CRO Race
28. rujna 2022.
CRO RACE 2022.

Fotografija: KL- Photo

Grad Sinj domaćin je treće etape međunarodne biciklističke utrke CRO Race koja iz Sinja kreće u četvrtak 29. rujna u 13:00 sati.

I ove će godine utrka će ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz neke već poznate, ali i nove destinacije.

Za to vrijeme na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije.

Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koja sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.

Privremena regulacija prometa na trećoj etapi Sinj – Primošten vrijedit će 29. rujna od 12:30 do 17:30 sati na cestama Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske županije na ruti: Sinj – Brnaze – Split – Solin – Seget Donji – Maron – Rogoznica – Primošten – Grebaštica – Draga – Primošten.

Cilj treće etape je u Primoštenu, a dolazak biciklista na cilj očekuje se između 16:45 i 17:06 sati.

Više informacija o prometu možete pronaći na poveznici https://bit.ly/3DTiY67.

https://www.facebook.com/croracetour/videos/432091298988282