Božićno-novogodišnja čestitka
31. prosinca 2016.
Održana 32. sjednica Gradskog vijeća
2. siječnja 2017.

Dana 01. siječnja 2017. godine, povodom rođenja prve bebe u sinjskom rodilištu u 2017. godini, majku Ivanu Alebić i njenu novorođenu kćer Niku,  posjetili su i prigodno darovali (zlatnim medaljonom s likom Čudotvorne Gospe Sinjske i potrepštinama za bebu), Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Grada Sinja, Kristina Križanac i zamjenik gradonačelnika, Zlatko Ugrin. Djevojčica Nika četvrto je  dijete u obitelji Ivane i Luke Alebića, rodila se dvije minute iza ponoći, a teška je 2870 grama i dugačka 50 centimetra.
Isto tako prigodnim zlatnim medaljonom s likom Čudotvorne Gospe Sinjske predstavnici Grada Sinja darivali su i majku Irenu Vlajčević i njenog novorođenog sina Roka, koji se rodio u 1 sat i 5 minuta poslije ponoći, kao drugo dijete rođeno u sinjskom rodilištu u 2017. godini.
U novogodišnjoj noći, Obnašateljica dužnosti gradonačelnika, Kristina Križanac, uz prigodne poklone tradicionalno je obišla i predstavnike dežurnih službi (Policijske postaje Sinj, Sinjske vatrogasce i Ispostavu  hitne pomoći Sinj),  zaželjevši im mirnu noć uz što manje intervencija, zdravlje, te puno osobnog i poslovnog uspjeha.