Poziv za dostavu ponuda za radove „Izgradnja ugibališta za kombi vozilo na odvojku Splitske ulice u Sinju- PONOVLJENI POSTUPAK“
4. studenoga 2021.
STOŽER CZ SDŽ
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 5.11.2021.
5. studenoga 2021.
AGLOMERACIJA

U uredu gradonačelnika Grada Sinja danas je potpisan Ugovor o izvođenje radova za „Projekt poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture Aglomeracije Sinj – Radovi na vodoopskrbnom sustavu, sustavu odvodnje i rekonstrukcije državne ceste kroz naselje Brnaze- Grupa 3“.

Odabrani izvođač je ROCO COMMERCE d.o.o., a ukupna vrijednost radova je 90.764.776,95 kuna. Sporazum su potpisali direktor Vodovoda i odvodnje Cetinske krajine d.o.o. Milan Smoljo i direktor tvrtke izvođača Tomislav Badrov uz prisustvo gradonačelnika grada Sinja Mira Bulja i zamjenika gradonačelnika Denisa Bobete.

U sklopu ovog Ugovora s izvođačem su dogovoreni radovi izgradnje 19.151 m gravitacijskog kanalizacijskog cjevovoda, 899 m tlačnih kanalizacijskih cjevovoda, izgradnja 2 nove crpne stanice, sanacija vodoopskrbnih cjevovoda u duljini od 4.513 m, sanacija postojeće mreže odvodnje, dogradnja i rekonstrukcija 3 postojeće vodospreme, rekonstrukcija glavnog dovodnog vodoopskrbnog cjevovoda u duljini od 333 m, izgradnja 569 m vodoopskrbnog cjevovoda s izvedbom pripreme za kućne priključke za vodoopskrbu, ugradnju mjerno regulacijskih okana i dobavu kućnih vodomjera. Pripremni radovi počet će u skladu u Ugovorom, a početak izgradnje očekuje se početkom iduće godine.