Ukidanje operativnog dežurstva
17. veljače 2012.
Plan nabave Grada Sinja za 2012. godinu
24. veljače 2012.

Zamjenik gradonačelnika Grada Sinja, Zoran Vujanović, u ponedjeljak (20. veljače 2012. g.)  u Vili Dalmacija u Splitu, potpisao je Povelju o pristupačnosti javnih prostora osobama s invaliditetom.  Povelju su zajedno  s njim potpisali potpisali i predstavnici još 13 gradova Splitsko dalmatinske županije: Staroga Grada, Supetra, Visa, Vrgorca, Splita, Makarske, Solina, Omiša, Kaštela, Trilja, Trogira, Hvara i Vrlike.
Povelja je dio projekta Pravo na život u zajednici: Socijalno uključivanje i osobe s invaliditetom, koji u Hrvatskoj provodi Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP).
Vujanović je tom prigodom istaknuo kako je grad Sinj napravio puno što se tiče pristupačnosti javnih prostorija osobama s invaliditetom, ali da je također ostalo još dosta toga što tek treba učiniti. U tom smislu posebno je apelirao na privatne tvrtke i državne institucije koje djeluju u gradu Sinju da daju svoj doprinos.
Louisa Vinton, koordinatorica UN-a i stalna predstavnica UNDP-a, izrazila je zadovoljstvo učinjenim, te pohvalila gradove i općine Splitsko-dalmatinske županije za sve što čine za osobe s invaliditetom.
Povelju o pristupačnosti dosad su potpisali predstavnici 111 od ukupno 127 hrvatskih gradova