logo_gradSinj_naslovna
Uputa u svezi prodajom poljoprivrednog reprodukcijskog materijala (sjeme, presadnice, sadnice) i rezervnih dijelova za poljoprivrednu mehanizaciju i opremu
31. ožujka 2020.
logo_gradSinj_naslovna
Upute u svezi načina izdavanja propusnica za putovanje na otok, te obrađivanja zemlje izvan mjesta prebivališta
1. travnja 2020.
logo_gradSinj_naslovna

Od zadnje informacije koju je Stožer civilne zaštite Grada Sinja dobio jutros u 9:00 sati po pitanju situacije vezano uz pojavu novooboljelih na području Grada Sinja, u međuvremenu je pristigla nova informacija. Naime testiranja se provode svakodnevno, a podaci se mijenjaju iz sata u sat te prema Stožeru ažuriraju putem područnih epidemiologa ili drugih izvora onako kako pristižu s terena, odnosno kako pristižu iz institucija koja provode testiranja.
Stoga prema naknadno dostavljenim informacijama koje je Stožer CZ Grada Sinja dobio od Županijskog stožera civilne zaštite u 12:00 sati, na području Sinja potvrđen je novi slučaj pojave koronavirusa, tako da se ukupan broj zaraženih trenutno popeo na četvero naših sugrađana.
Prema saznanjima radi se o novom slučaju koji nije vezan uz već prethodno zaražene osobe sa sinjskog područja, te se sukladno propisanim protokolima provode potrebne epidemiološke aktivnosti. O ostalim informacijama, javnost će biti pravovremeno obaviještena.