SINJ
Poziv na usmeni intervju
31. siječnja 2023.
MIRO BULJ
Gradonačelnik Bulj: Zakon o cestama uskraćuje građanima pravo na pitku vodu i zatvara lokalne vodovode
2. veljače 2023.

Ispunite upitnik i pridonesite definiranju aktivnosti smanjenja onečišćenja na području vašeg  grada korištenjem multimodalnog prijevoza

U sklopu provedbe EU projekta SUTRA (Sustainable Transport in Adriatic Coastal Areas and Hinterland), sufinanciranog iz EU programa Interreg V A Italija-Hrvatska, izrađen je upitnik koji ima za cilj identificirati zadovoljstvo korisnika lokalnim multimodalnim uslugama mobilnosti razvijenima u okviru projekta. Cilj ovog istraživanja je dobiti uvid u razmišljanja što većeg broja građana koji žive na sinjskom području.

Daljnjim proširenjem mreže biciklističke infrastrukture na području grada Sinja popularizira se korištenje bicikala kao alternativnog oblika javnog prijevoza što je osnovni preduvjet za povećanje mobilnosti i kvalitete života domicilnog stanovništva i turista.

Stoga Vas ljubazno molimo da odgovorite na pitanja u anketi i na taj način doprinesete boljem planiranju razvoja Vašeg naselja i grada u cjelini.

Anketa je namijenjena svim zainteresiranim građanima, anonimna, a pristupiti joj možete preko poveznice: https://it.surveymonkey.com/r/SUTRA_HR?fbclid=IwAR2ozm_cXcFhCENKk8dbaaCAyR9ngZCDp6POBcuNUgHr9PeoCVAOmM9Y9l0