NATJEČAJ ZA OSTVARIVANJE POTPORE INVESTICIJSKIM PROJEKTIMA GOSPODARSKIH SUBJEKATA NA PODRUČJU GRADA SINJA PUTEM SUBVENCIONIRANJA KAMATE NA KREDITE
9. studenoga 2016.
29. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA
15. studenoga 2016.

Dana 14. studenoga 2016. u Gradskoj vijećnici Grada Sinja, održano je pisano testiranje za kandidate koji su ispunjavali formalne uvjete oglasa za prijam u službu u  Grad Sinj, Ured Grada, na radno mjesto Voditelj odsjeka za poslove Gradskog vijeća, gradonačelnika i mjesnu samoupravu (1 izvršitelj, m/ž), na određeno vrijeme.
Rezultate pisanog testiranja možete pronaći ispod ove objave, a svi kandidati za koje je u rezultatima pisanog testiranja navedeno da imaju pravo na nastavak sudjelovanja u daljnjem postupku provjere znanja i sposobnosti, pozivaju se na provjeru znanja rada na računalu, koja će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Sinja dana 16. studenoga 2016. godine (srijeda) s početkom u 9:00 sati. Provjera znanja iz poznavanju rada na računalu obuhvaća poznavanje  rada u Microsoft office paketu te služenje internetom i  elektroničkom poštom.

Istog dana u Gradskoj vijećnici s početkom u 12:00 sati, za kandidate koji na provjeri znanja rada na računalu ostvare najmanje 50 % bodova na predmetnom testiranju, održati će postupak provjere znanja iz engleskog jezika obuhvaća poznavanje gramatike, te prijevod s hrvatskog na engleski i/ili engleskog na hrvatski.

Također, istog dana u Gradskoj vijećnici s početkom u 14:00 sati za kandidate koji na provjeri znanja iz engleskog  ostvare najmanje  50 % bodova na predmetnom testiranju, održati će se usmeni intervju.

Rezultate pisanog testiranja možete preuzeti ovdje.