Turistička zajednica grada Sinja – Bagatelna nabava,  Poziv za dostavu ponuda za nabavu usluge oglašavanja putem jumbo plakata (billboarda) i svjetlećih reklama (city light)
17. srpnja 2019.
Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti za subvencioniranje zapošljavanja na području Grada Sinja u 2019. godini.
22. srpnja 2019.
logo_gradSinj_naslovna

Na Vijeću za obrazovanje, mlade, kulturu i sport Europske unije krajem 2018. godine usvojena je nova Europska strategija za mlade za razdoblje od 2019. do 2027. godine, na temelju koje je uspostavljen Dijalog EU-a s mladima.
Kako bi se mladima omogućilo punopravno sudjelovanje u konzultacijskom procesu, izrađen je anketni upitnik, namijenjen mladima između 15 i 30 godina starosti, u kojem izravno mogu iznijeti svoje stavove te tako sudjelovati u oblikovanju politika i donošenju odluka koje se tiču mladih u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji.
Prema pozivu Minstarstva za demografiju, obitelj , mlade i socijalnu politiku, pozivamo što veći broj mladih da ispune anketni upitnik.

Navedeni upitnik dostupan je na mrežnim stranicama Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijanu politiku i na poveznici http://eupita.eu/