logo_gradSinj_naslovna
Poziv na provjeru znanja i sposobnosti
27. prosinca 2018.
logo_gradSinj_naslovna
Natječaj za dodjelu potpora za diplomske i doktorske radove koji se tematski (naslovno i sadržajno) izričito odnose na društvena pitanja vezana za Grad Sinj
28. prosinca 2018.
logo_gradSinj_naslovna

Dana 27. prosinca 2018. godine u prostoriji Gradske vijećnice Grada Sinja proveden je postupak prethodne provjere znanja i sposobnosti – pisano testiranje, po objavljenom Oglasu u postupku prijma u službu u Grad Sinj, Ured Grada, na radna mjesta Viši stručni suradnik – voditelj projekta „ZAŽELI“ – Program zapošljavanja žena“, „Susjede brinu o susjedima“ i Viši referent – pomoćnik voditelja projekta „ZAŽELI“ – Program zapošljavanja žena“, „Susjede brinu o susjedima“ , na određeno vrijeme od 26 mjeseci radi obavljanja privremenih poslova, uz probni rad od dva (2) mjeseca.

Rezultate pisanog testiranja možete preuzeti ovdje.

Kandidati za radno mjesto Viši stručni suradnik – voditelj projekta „ZAŽELI“ (1 izvršitelj, m/ž), na određeno vrijeme od 26 mjeseci radi obavljanja privremenih poslova, uz probni rad od dva (2) mjeseca, za koje je u rezultatima pisanog testiranja navedeno da imaju pravo na nastavak sudjelovanja u daljnjem postupku provjere znanja i sposobnosti, pozivaju se na usmeni intervju, koji će se održati u Uredu gradonačelnika Grada Sinja dana 28. prosinca 2018. godine (petak) s početkom u 11:00 sati.

Kandidati za radno mjesto Viši referent – pomoćnik voditelja projekta „ZAŽELI“ (1 izvršitelj, m/ž), na određeno vrijeme od 26 mjeseci radi obavljanja privremenih poslova, uz probni rad od dva (2) mjeseca, za koje je u rezultatima pisanog testiranja navedeno da imaju pravo na nastavak sudjelovanja u daljnjem postupku provjere znanja i sposobnosti, pozivaju se na usmeni intervju, koji će se održati u Uredu gradonačelnika Grada Sinja dana 28. prosinca 2018. godine (petak) s početkom u 11:30 sati.