Podjela božićnih poklon paketa korisnicima zajamčene minimalne naknade
12. prosinca 2022.
SINJ
Na prijedlog Kluba vijećnika HDZ-a Sinj otvara se savjetovanje s javnošću oko prijedloga Pravilnika o izmjeni i dopuni Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave
13. prosinca 2022.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju, po prijedlogu Kluba vijećnika HDZ-a Sinj, u donošenju Pravilnika o izmjeni i dopuni Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave, koju je moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Pravilnika o izmjeni i dopuni Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Pravilnika o izmjeni i dopuni Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Pravilnika o izmjeni i dopuni Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 21. prosinca 2022. godine

Obrazloženje skraćene provedbe savjetovanja: Razlog vremenski kraćem savjetovanju je vezan uz proceduru, rokove i provedbu akta, a u konačnici omogućavanje usvajanja predloženog akta te time podredno omogućavanje realizacije aktivnosti od interesa za Grad Sinj i njegove građane.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Prijedlog Pravilnika o izmjeni i dopuni Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave

Obrazac sa sudjelovanje u nacrtu općeg akta

Izvješće o provedenom javnom savjetovanju