SICHEM d.o.o.
Potpisan ugovor s tvrtkom SICHEM d.o.o.
26. listopada 2021.
GRAD SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Odluke o 2. izmjeni i dopuni Odluke o izradi izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Sinja
26. listopada 2021.

Odluku o 2. izmjeni i dopuni Odluke o izradi izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Sinja moguće je pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o 2. izmjeni i dopuni Odluke o izradi izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Sinja.


Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o 2. izmjeni i dopuni Odluke o izradi izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Sinja.

Molimo zainteresiranu javnost da sudjeluje u donošenju Odluke o 2. izmjeni i dopuni Odluke o izradi izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Sinja, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 10. studenog 2021. godine.

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Razlog vremenski kraćem savjetovanju je vezan uz proceduru, rokove i provedbu akata Gradskog vijeća Grada Sinja, a u konačnici omogućavanje usvajanja predloženog akta u redovitoj proceduri.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Prijedlog Odluke o 2. izmjeni i dopuni Odluke o izradi izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Grada Sinja


Obrazac sa sudjelovanje u nacrtu općeg akta