velika-gospa-sinj
Poruka gvardijana i župnika povodom proslave svetkovine Velike Gospe
9. kolovoza 2023.
Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju, po prijedlogu Kluba vijećnika HDZ-a Sinj, u donošenju Odluke o dodjeli novčane pomoći roditeljima djece koja nisu ostvarila pravo na upis u dječje vrtiće na području Grada Sinja, zbog popunjenosti kapaciteta
9. kolovoza 2023.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o dodjeli novčane pomoći roditeljima djece koja nisu ostvarila pravo na upis u dječje vrtiće na području grada Sinja zbog popunjenosti kapaciteta, koju je moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke O dodjeli novčane pomoći roditeljima djece koja nisu ostvarila pravo na upis u dječje vrtiće na području grada Sinja zbog popunjenosti kapaciteta.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke O dodjeli novčane pomoći roditeljima djece koja nisu ostvarila pravo na upis u dječje vrtiće na području grada Sinja zbog popunjenosti kapaciteta.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke O dodjeli novčane pomoći roditeljima djece koja nisu ostvarila pravo na upis u dječje vrtiće na području grada Sinja zbog popunjenosti kapaciteta, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 17. kolovoza 2023. godine.

Prijedlog Odluke O dodjeli novčane pomoći roditeljima djece koja nisu ostvarila pravo na upis u dječje vrtiće na području grada Sinja zbog popunjenosti kapaciteta

Obrazac za sudjelovanje u nacrtu općeg akta