SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Odluke o osnivanju Gradske Galerije Sikirica
1. veljače 2022.
SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Odluke o izdvajanju Galerije Sikirica iz Javne ustanove u kulturi „Kulturno umjetničko središte Sinj“
1. veljače 2022.

Odluku o izdvajanju Galerije Sikirica iz Javne ustanove u kulturi „Kulturno umjetničko središte Sinj“ moguće je pogledati ovdje.


Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o izdvajanju Galerije Sikirica iz Javne ustanove u kulturi „Kulturno umjetničko središte Sinj“.


Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o izdvajanju Galerije Sikirica iz Javne ustanove u kulturi „Kulturno umjetničko središte Sinj“.


Molimo zainteresiranu javnost da sudjeluje u donošenju Odluke o izdvajanju Galerije Sikirica iz Javne ustanove u kulturi „Kulturno umjetničko središte Sinj“, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.


Savjetovanje je otvoreno do: 03. ožujka 2022. godine

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Prijedlog Odluke o izdvajanju Galerije Sikirica iz Javne ustanove u kulturi „Kulturno umjetničko središte Sinj“

Obrazac sa sudjelovanje u nacrtu općeg akta