STOŽER CZSDŽ
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 15.03.2022.
15. ožujka 2022.
GRAD SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja
16. ožujka 2022.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja, koju je moguće pogledati ovdje.


Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja.


Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja.
Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.
Savjetovanje je otvoreno do: 16. travnja 2022. godine

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja

Obrazac sa sudjelovanje u nacrtu općeg akta