SCZ SDŽ
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 16.01.2022.
16. siječnja 2022.
SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja
17. siječnja 2022.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja, koju je moguće pogledati ovdje.


Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja.


Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja. Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.


Savjetovanje je otvoreno do: 25. siječnja 2022. godine

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Razlog vremenski kraćem savjetovanju je vezan uz proceduru, rokove i provedbu akata Gradskog vijeća Grada Sinja, a u konačnici omogućavanje usvajanja predloženog akta u redovitoj proceduri.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu i uvjetima sufinanciranja programa predškolskog odgoja privatnih i vjerskih vrtića na području Grada Sinja

Obrazac sa sudjelovanje u nacrtu općeg akta