SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Odluke o financiranju troškova crpljenja i odvoza otpadnih voda iz septičkih jama
15. veljače 2022.
SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Odluke o kriterijima, mjerilima i načinu određivanja iznosa naknade zbog blizine odlagališta komunalnog otpada Mojanka i umanjenja kakvoće življenja
15. veljače 2022.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju, po prijedlogu Kluba vijećnika HDZ-a Sinj, u donošenju  Odluke o kriterijima, mjerilima i načinu određivanja iznosa naknade zbog blizine odlagališta komunalnog otpada Mojanka i umanjenja kakvoće življenja, koju je moguće pogledati ovdje.


Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o kriterijima, mjerilima i načinu određivanja iznosa naknade zbog blizine odlagališta komunalnog otpada Mojanka i umanjenja kakvoće življenja.


Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o kriterijima, mjerilima i načinu određivanja iznosa naknade zbog blizine odlagališta komunalnog otpada Mojanka i umanjenja kakvoće življenja.
Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o kriterijima, mjerilima i načinu određivanja iznosa naknade zbog blizine odlagališta komunalnog otpada Mojanka i umanjenja kakvoće življenja, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.


Savjetovanje je otvoreno do: 17. ožujka 2022. godine

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Prijedlog Odluke o kriterijima, mjerilima i načinu određivanja iznosa naknade zbog blizine odlagališta komunalnog otpada Mojanka i umanjenja kakvoće življenja


Obrazac sa sudjelovanje u nacrtu općeg akta