SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora
16. veljače 2022.
SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Odluke o kriterijima za određivanje početnog iznosa zakupnine za poslovni prostor u vlasništvu Grada Sinja
16. veljače 2022.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o kriterijima za određivanje početnog iznosa zakupnine za poslovni prostor u vlasništvu Grada Sinja, koju je moguće pogledati ovdje.


Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o kriterijima za određivanje početnog iznosa zakupnine za poslovni prostor u vlasništvu Grada Sinja.


Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o kriterijima za određivanje početnog iznosa zakupnine za poslovni prostor u vlasništvu Grada.


Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o kriterijima za određivanje početnog iznosa zakupnine za poslovni prostor u vlasništvu Grada Sinja, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.


Savjetovanje je otvoreno do: 18. ožujka 2022. godine

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Prijedlog Odluke o kriterijima za određivanje početnog iznosa zakupnine za poslovni prostor u vlasništvu Grada Sinja


Obrazac sa sudjelovanje u nacrtu općeg akta