SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Plana razvoja sustava civilne zaštite Grada Sinja za 2022. s financijskim učincima za trogodišnje razdoblje
14. prosinca 2021.
SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Sinja
14. prosinca 2021.

Odluku o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Sinja moguće je pogledati ovdje.


Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Sinja.


Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Sinja.


Molimo zainteresiranu javnost da sudjeluje u donošenju Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Sinja, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.


Savjetovanje je otvoreno do: 14. siječnja 2022. godine

Obrazloženje kraće provedbe savjetovanja: Razlog vremenski kraćem savjetovanju je vezan uz proceduru, rokove i provedbu akata Gradskog vijeća Grada Sinja, a u konačnici omogućavanje usvajanja predloženog akta u redovitoj proceduri.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

– Prijedlog Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Sinja
– Obrazac sa sudjelovanje u nacrtu općeg akta