Odluka o poništenju postupka jednostavne nabave
2. lipnja 2022.
SINJ
Savjetovanje s javnošću oko prijedloga Odluke o potpori u rješavanju stambenog pitanja mladih obitelji na području Grada Sinja
2. lipnja 2022.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o potpori u rješavanju stambenog pitanja mladih obitelji na području Grada Sinja, koju je moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o potpori u rješavanju stambenog pitanja mladih obitelji na području Grada Sinja.


Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o potpori u rješavanju stambenog pitanja mladih obitelji na području Grada Sinja.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o potpori u rješavanju stambenog pitanja mladih obitelji na području Grada, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 02. srpnja 2022. godine

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Prijedlog Odluke o potpori u rješavanju stambenog pitanja mladih obitelji na području Grada Sinja

Obrazac sa sudjelovanje u nacrtu općeg akta