Otvara se novi vrtić Ferata u Sinju
6. listopada 2023.
SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Odluke o proglašenju komunalne infrastrukture javnim dobrom u općoj uporabi – groblje u Turjacima
9. listopada 2023.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o proglašenju komunalne infrastrukture javnim dobrom u općoj uporabi – groblje u Turjacima, koju je moguće pogledati ovdje.


Tema savjetovanja je: Donošenje Odluke o proglašenju komunalne infrastrukture javnim dobrom u općoj uporabi – groblje u Turjacima.


Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Odluke o proglašenju komunalne infrastrukture javnim dobrom u općoj uporabi groblje u Turjacima.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Odluke o proglašenju komunalne infrastrukture javnim dobrom u općoj uporabi – groblje u Turjacima, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 9. studenog 2023. godine

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Izvješće o provedenom javnom savjetovanju

Prijedlog Odluke o proglašenju komunalne infrastrukture javnim dobrom u općoj uporabi – groblje u Turjacima

Groblje 1

Groblje 2

Obrazac sa sudjelovanje u nacrtu općeg akta