Obavijest o zatvaranju ceste u Smradovu
6. studenoga 2023.
SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Plana upravljanja imovinom u vlasništvu Grada Sinja za 2024. godinu
7. studenoga 2023.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Plana upravljanja imovinom u vlasništvu Grada Sinja za 2024. godinu, koji je moguće pogledati ovdje.


Tema savjetovanja je: Donošenje Plana upravljanja imovinom u vlasništvu Grada Sinja za 2024. godinu.


Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Plana upravljanja imovinom u vlasništvu Grada Sinja za 2024. godinu.


Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Plana upravljanja imovinom u vlasništvu Grada Sinja za 2024. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.


Savjetovanje je otvoreno do: 22. studenog 2023. godine

Obrazloženje skraćenog roka: zbog ograničenja kadrovskih kapaciteta, budući se, sukladno čl. 19. Zakona o upravljanju državnom imovinom („NN“ 52/18), Plan upravljanja imovinom za sljedeću godinu mora donijeti do 30. studenog tekuće godine.
Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Izvješće o provedenom javnom savjetovanju