Obavijest o prikupljanju papira i plastike
14. ožujka 2023.
SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Provedbenog plana unapređenja zaštite od požara i tehnoloških eksplozija za područje Grada Sinja za 2023. godinu
15. ožujka 2023.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Provedbenog plana unapređenja zaštite od požara i tehnoloških eksplozija za područje Grada Sinja za 2023. godinu, koji je moguće pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Provedbenog plana unapređenja zaštite od požara i tehnoloških eksplozija za područje Grada Sinja za 2023. godinu.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Provedbenog plana unapređenja zaštite od požara i tehnoloških eksplozija za područje Grada Sinja za 2023. godinu

Obrazloženje kraćeg roka savjetovanja: zbog kratkoće provedbenih rokova.

Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Provedbenog plana unapređenja zaštite od požara i tehnoloških eksplozija za područje Grada Sinja za 2023. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.


Savjetovanje je otvoreno do: 30. ožujka 2023. godine.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Prijedlog Provedbenog plana unapređenja zaštite od požara i tehnoloških eksplozija za područje Grada Sinja za 2023.

Obrazac sa sudjelovanje u nacrtu općeg akta

Izvješće o provedenom javnom savjetovanju