SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Odluke o kriterijima za određivanje početnog iznosa zakupnine za poslovni prostor u vlasništvu Grada Sinja
16. veljače 2022.
SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Programa potpora poljoprivredi na području Grada Sinja za razdoblje 2022.-2025.
16. veljače 2022.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u Programa potpora poljoprivredi na području Grada Sinja za razdoblje 2022.-2025., koju je moguće pogledati ovdje.


Tema savjetovanja je: Donošenje Programa potpora poljoprivredi na području Grada Sinja za razdoblje 2022.-2025.


Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Programa potpora poljoprivredi na području Grada Sinja za razdoblje 2022.-2025.


Molimo zainteresiranu javnosti da sudjeluju u donošenju Programa potpora poljoprivredi na području Grada Sinja za razdoblje 2022.-2025. upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 03. ožujka 2022. godine

Obrazloženje za skraćenu provedbu savjetovanja: Provodeći ovaj Program već 4 protekle godine uvidjeli smo da je najbolji termin objave Javnog poziva početak 3. mjeseca kad već započinju intenzivni radovi u poljoprivredi, zbog agrotehničkih i klimatoloških uvjeta. Upravo je to i period u kojem je itekako dobrodošao “vjetar u leđa” malim poljoprivrednim proizvođačima na početku vegetacijske sezone

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Prijedlog Programa potpora poljoprivredi na području Grada Sinja za razdoblje 2022.-2025.


Obrazac sa sudjelovanje u nacrtu općeg akta