Od utorka podjela božićnica Sinjanima
30. studenoga 2023.
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Program građenja komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2024.g.
1. prosinca 2023.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju za donošenje Programa građenja komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2024.g.

Program građenja komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2024.g. moguće je pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Program građenja komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2024.g.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Program građenja komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2024.g.

Molimo zainteresiranu javnost da sudjeluje u donošenju Program građenja komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2024.g., upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 10. prosinca 2023. godine.

Obrazloženje za skraćenu provedbu savjetovanja: Prijedlozi Programa održavanja i građenja komunalne infrastrukture za 2024. godinu čine sastavni dio Prijedloga Proračuna za 2024. godinu koji je u postupku javnog savjetovanja od sredine studenog 2023.god.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s zainteresiranom javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Izvješće o provedenom javnom savjetovanju