Gradonačelnik Bulj potpisao ugovor za Zaželi – faza III, Grad Sinj će zaposliti 30 žena
7. prosinca 2022.
SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Program gradnje komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2023.g.
7. prosinca 2022.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju za donošenje Programa gradnje komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2023.g.

Program gradnje komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2023.g. moguće je pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Program gradnje komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2023.g.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Program gradnje komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2023.g.

Molimo zainteresiranu javnost da sudjeluje u donošenju Program gradnje komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2023.g., upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 17. prosinca 2022. godine.

Obrazloženje za skraćenu provedbu savjetovanja: Razlozi vremenski kraćeg savjetovanja za donošenje akata koje Gradsko vijeće donosi zajedno s Proračunom proizlaze iz procedure i rokova propisanih zakonima i Poslovnikom Gradskog vijeća Grada Sinja. Na ovaj način omogućava se usvajanje predloženog akta u redovitoj proceduri i primjena istog od 1. siječnja 2023. godine, te se podredno, omogućava realizacija niza programa i projekata od interesa za Grad Sinj, za udruge kao i pojedinačne korisnike proračunskih sredstava.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s zainteresiranom javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Prijedlog Programa gradnje komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2023.g.

Obrazac za sudjelovanje u nacrtu općeg akta

Izvješće o provedenom javnom savjetovanju