logo_gradSinj_naslovna
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Programa javnih potreba u socijalnoj skrbi Grada Sinja za 2020. godinu
21. studenoga 2019.
logo_gradSinj_naslovna
Predsjednički izbori 2019.
25. studenoga 2019.

Programa javnih potreba u socijalnoj skrbi Grada Sinja za 2020. godinu moguće je pogledati ovdje.
Tema savjetovanja je: Donošenje Programa javnih potreba u socijalnoj skrbi Grada Sinja za 2020. godinu
Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Programa javnih potreba u socijalnoj skrbi Grada Sinja za 2020. godinu
Molimo zainteresiranu javnost da sudjeluje u donošenju Programa javnih potreba u socijalnoj skrbi Grada Sinja za 2020. godinu, upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.


Savjetovanje je otvoreno do: 29. studenoga 2019. godine.

Obrazloženje za skraćenu provedbu savjetovanja: Razlozi vremenski kraćeg savjetovanja za donošenje akata koje Gradsko vijeće donosi zajedno s Proračunom proizlaze iz procedure i rokova propisanih zakonima i Poslovnikom Gradskog vijeća Grada Sinja. Na ovaj način omogućava se usvajanje predloženog akta u redovitoj proceduri i primjena istog od 1. siječnja 2020. godine, te se podredno, omogućava realizacija niza programa i projekata od interesa za Grad Sinj, za udruge kao i pojedinačne korisnike proračunskih sredstava.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s zainteresiranom javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.