SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Program građenja komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2022.g.
13. prosinca 2021.
SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Programa održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Sinja za 2022.g.
13. prosinca 2021.

Program održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Sinja za 2022.g. moguće je pogledati ovdje.


Tema savjetovanja je: Donošenje Programa održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Sinja za 2022.g.


Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Programa održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Sinja za 2022.g.


Molimo zainteresiranu javnost da sudjeluje u donošenju Programa održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Sinja za 2022.g., upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.


Savjetovanje je otvoreno do: 20. prosinca 2021. godine.

Obrazloženje za skraćenu provedbu savjetovanja: Razlozi vremenski kraćeg savjetovanja za donošenje akata koje Gradsko vijeće donosi zajedno s Proračunom proizlaze iz procedure i rokova propisanih zakonima i Poslovnikom Gradskog vijeća Grada Sinja. Na ovaj način omogućava se usvajanje predloženog akta u redovitoj proceduri i primjena istog od 1. siječnja 2022. godine, te se podredno, omogućava realizacija niza programa i projekata od interesa za Grad Sinj, za udruge kao i pojedinačne korisnike proračunskih sredstava.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s zainteresiranom javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

– Prijedlog Programa održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Sinja za 2022.g.
– Obrazac za sudjelovanje u nacrtu općeg akta