SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Program gradnje komunalne infrastrukture Grada Sinja za 2023.g.
7. prosinca 2022.
SINJ
Grad Sinj otvara savjetovanje s javnošću oko prijedloga Programa održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Sinja za 2023.g.
7. prosinca 2022.

Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju za donošenje Programa održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Sinja za 2023.g.

Program održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Sinja za 2023.g. moguće je pogledati ovdje.

Tema savjetovanja je: Donošenje Programa održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Sinja za 2023.g.

Opis savjetovanja: Javno savjetovanje provodi se u cilju donošenja Programa održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Sinja za 2023.g.
Molimo zainteresiranu javnost da sudjeluje u donošenju Programa održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Sinja za 2023.g., upisivanjem svojih komentara na dolje predviđeno mjesto.

Savjetovanje je otvoreno do: 17. prosinca 2022. godine.

Obrazloženje za skraćenu provedbu savjetovanja: Razlozi vremenski kraćeg savjetovanja za donošenje akata koje Gradsko vijeće donosi zajedno s Proračunom proizlaze iz procedure i rokova propisanih zakonima i Poslovnikom Gradskog vijeća Grada Sinja. Na ovaj način omogućava se usvajanje predloženog akta u redovitoj proceduri i primjena istog od 1. siječnja 2023. godine, te se podredno, omogućava realizacija niza programa i projekata od interesa za Grad Sinj, za udruge kao i pojedinačne korisnike proračunskih sredstava.

Napomena: Nakon završetka savjetovanja objavit će se Izvješće o provedenom savjetovanju s zainteresiranom javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Prijedlog Programa održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Sinja za 2023.g.

Obrazac za sudjelovanje u nacrtu općeg akta

Izvješće o provedenom javnom savjetovanju