PREDSJEDNIK RH
POSJET PREDSJEDNIKA RH ZORANA MILANOVIĆA SINJU
10. lipnja 2021.
Sazvana konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja
11. lipnja 2021.
11062021

Fotografije: Ured Predsjednika RH

U pratnji gradonačelnika Sinja Mira Bulja i zamjenika gradonačelnika Denisa Bobete, predsjednik Milanović položio je vijenac i zapalio svijeću kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu ispred zgrade Gradske uprave.


Nakon polaganja vijenaca, predsjednik RH Zoran Milanović sa suradnicima u gradskoj vijećnici održao je sastanak s gradonačelnikom Mirom Buljem, zamjenikom gradonačelnika Denisom Bobetom i njihovim suradnicima.


“Ovo je u biti jedan dobar put kako se treba odnositi u budućnosti prema Sinju. Moja je obaveza štititi interese građana jer samim tim i kao čelnik Grada da dužnosnici najprije dođu u Grad, da se poklone poginulim braniteljima i da razgovaramo o problemima grada Sinja, te da svaki sa svoje razine pomogne Sinju. Predsjednik Milanović će biti pokrovitelj Sinjske alke i sve će učiniti kao predsjednik Republike, kao Sinjanin porijeklom, a i kao vrhovni zapovjednik, da naše potencijale i resurse promovira širom države i izvan Republike Hrvatske”, rekao je gradonačelnik Bulj nakon sastanka.

11062021

Nakon službenog dijela sastanka, gradonačelnik Miro Bulj predsjedniku Zoranu Milanoviću poklonio je sliku s likom Čudotvorne Gospe Sinjske.