“Novo,važno! Izmjena roka za predaju Ponuda na Natječaj Equipping of bicycle and thematic paths/Opremanje biciklističkih i tematskih staza; Publication reference / Broj natječaja: EU/SINJ/2-321/2009/MEDPATHS od 18.04.2013.g.
26. travnja 2013.
Obilježavanje 1. svibnja – Međunarodnog praznika rada
29. travnja 2013.

Dana 29.04. 2013.g., (ponedjeljak) u Alkarskim dvorima (Alkarski restoran) s početkom u 12:00 sati održati će se  Predstavljanje rezultata istraživanja na temu: “Sociokulturni identitet Cetinske krajine i razvojne perspektive“, a koje istraživanje je temeljem ugovora s gradovima i općinama Cetinske krajine proveo Institut društvenih znanosti „Ivo Pilar“ iz Zagreba.

Riječ je o zajedničkom i iznimno značajnom projektu općina i gradova Cetinske krajine koji je za cilj imao prikupljanje i analizu postojećih baza podataka i dosadašnjih spoznaja o segmentima života u Cetinskoj krajini, provedbu kvantitativnog istraživanja metodom izravnog anketiranja na reprezentativnom uzorku populacije Cetinske krajine, teobradu podataka, analizu rezultata i izradu završnog izvješća s ciljanim preporukama za poboljšanje razvojne strategije Cetinske krajine.

Ovim putem pozivaju se predstavnici javnog, društvenog i političkog života, kao i ostala zainteresirana javnost da nazoče predmetnom događanju.