stožer civilne zaštite logo
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 25.5.2020.
25. svibnja 2020.
stožer civilne zaštite logo
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 26.5.2020
26. svibnja 2020.

Danas, 25. svibnja 2020. gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac održala je sastanak s predsjednikom Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Split gosp. Jozom Tomašem na temu predstavljanja Kataloga hrvatskih proizvoda.


Naime, radi se o Kataloga u kojem je dostupno gotovo 3.600 vrhunskih proizvoda, većinom vezanih uz izgradnju i opremanje objekata te je idealna prilika da se okrenemo domaćoj proizvodnji. Uz građevinske proizvode, u Katalogu su zastupljeni i poljoprivredno-prehrambeni proizvodi što omogućuje bolje upoznavanje s domaćom ponudom te time potičemo kupnju hrvatskih, domaćih proizvoda.


Pozivamo i naše sugrađane da poprate online Katalog kao gospodarsku preporuku naručiteljima da se upoznaju sa osnovnim informacijama koje sadrže norme, certifikate, CPV šifre, područja primjene, tehničke specifikacije, troškovničke stavke, tehničke nacrte i kontakt proizvođača.
Ovo je odlična prilika da se snažnije okrenemo domaćoj proizvodnji kako bi maksimalno olakšali povezivanje naručitelja s kvalitetnim proizvodima.


Online Katalog možete pogledati na dolje navedenom linku:


https://katalog.hgk.hr/Catalog/Search?h=10