logo_gradSinj_naslovna
Svečani prijemi i radni sastanci na dan održavanja 304. Sinjske Alke
6. kolovoza 2019.
logo_gradSinj_naslovna
Natječaj za prijam u službu u Grad Sinj, Ured Grada, na radno mjesto Viši stručni suradnik – tajnik gradonačelnika (1 izvršitelj m/ž), na neodređeno vrijeme, uz probni rad od tri (3) mjeseca
6. kolovoza 2019.
logo_gradSinj_naslovna

Poštovani!

U ime Grada Sinja zahvaljujem svim sugrađankama i sugrađanima, članovima Viteškog alkarskog društva-Sinj, svim sudionicima alkarske povorke, zaposlenicima gradske uprave, gradskih ustanova i trgovačkih društva u vlasništvu Grada Sinja, zaposlenicima policije, vatrogasaca i hitne medicinske pomoći, te svima drugima koji su doprinijeli da se ovogodišnja 304. Sinjska alka održi u iznimnom ozračju na ponos našeg Grada. Iz Grada Sinja u Hrvatsku i svijet otišla je prelijepa slika manifestacije stare 304. godine, a Sinjani su iznova u duhu viteštva i tradicije pokazali i dokazali svoju gostoljubivost i srdačnost, što su mogli osjetiti svi posjetitelji našega Grada.

Isto tako, pozivam sve sugrađanke i sugrađane, da ususret nadolazećem blagdanu Velike Gospe – Gospe Sinjske, zaštitnice našega Grada, nastave u tom duhu i budu dobri domaćini svima koji u ovoj svečanoj prigodi dolaze i hodočaste u naš grad.

I na kraju, željela bih svim sugrađankama i sugrađanima čestitati Blagdan Velike Gospe, ujedno Dan Grada Sinja i pozvati ih, kao i sve naše drage goste, da nam se s obiteljima i prijateljima pridruže u četvrtak, za blagdan Velike Gospe, da zajedno zahvalimo Majci čudesnoj – Čudotvornoj Gospi Sinjskoj.

S poštovanjem!

Gradonačelnica

Kristina Križanac, struč.spec.oec.