stožer civilne zaštite logo
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 10.8.2020.
10. kolovoza 2020.
logo grad sinj
Obavijest o otkazivanju ovogodišnje Svečane sjednice Gradskog vijeća Grada Sinja
10. kolovoza 2020.
priopcenje-gradonacelnice-grada-sinja-kristine-krizanac-s-osvrtom-na-uspjesno-odrzanu-305-sinjsku-alku-i-najava-blagdana-velike-gospe

Poštovani!

U ime Grada Sinja zahvaljujem svim sugrađankama i sugrađanima, članovima Viteškog alkarskog društva-Sinj, svim sudionicima alkarske povorke, zaposlenicima gradske uprave, gradskih ustanova i trgovačkih društva u vlasništvu Grada Sinja, zaposlenicima policije, vatrogasaca i hitne medicinske pomoći, te svima drugima koji su doprinijeli da se ovogodišnja 305. Sinjska alka održi u posebnom ozračju na ponos našeg Grada. Također zahvaljujem se svima na odgovornom ponašanju i na razumijevanju specifičnih okolnosti u kojima su se održale ovogodišnje alkarske svečanosti, s ciljem da prođu bez ikakvih posljedica po bilo koga.


Isto tako, pozivam sve sugrađanke i sugrađane, da ususret nadolazećem blagdanu Velike Gospe – Gospe Sinjske, zaštitnice našega Grada, kada obilježavamo i Dan Grada Sinja nastave u tom duhu sukladno zadanom epidemiološkom okviru i uputama jer čuvajući sebe čuvamo i druge.


S poštovanjem!

Gradonačelnica
Kristina Križanac