logo grad sinj
Oglas za prijam u službu u Grad Sinj, Ured Grada, na radno mjesto Viši referent – pomoćnik voditelja projekta „ZAŽELI – Program zapošljavanja žena”, „Susjede brinu o susjedima” na određeno vrijeme, do povratka službenice s porodiljnog/rodiljnog dopusta, a najduže do završetka trajanja projektnih aktivnosti, uz probni rad od 2 mjeseca
10. kolovoza 2020.
stožer civilne zaštite logo
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 12.8.2020.
12. kolovoza 2020.
stožer civilne zaštite logo

Prema izvješću županijskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo, od ukupno 433 obrađena testa danas su 24 novooboljele osobe pozitivne na COVID infekciju sa područja Splitsko-dalmatinske županije i to iz Splita 6, Imotskog 3, Kaštela 2, Makarske 3, Sinja 1, Brela 1, Klisa 2, Podbablja 1, Podstrane 1, Prološca 1, Runovića 2 i Zmijavaca 1.

Uz 24 novooboljele osobe pozitivne na Covid infekciju sa područja Splitsko-dalmatinske županije još je 8 osoba iz drugih županija pozitivno na Covid infekciju i to 2 osobe iz Osječko-baranjske županije, 4 osobe iz grada Zagreba, 1 osoba iz Krapinsko zagorske županije te jedna osoba iz Brodsko posavske županije. Svi novooboljeli iz drugih županija testirani su u Splitu. Od 24 novooboljele osobe sa područja Splitsko-dalmatinske županije, 11 osoba su kontakti prethodno oboljelih osoba dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju.

561 osoba nalazi se u samoizolaciji. 18 COVID pozitivnih osoba nalazi se na bolničkom liječenju u KBC-u Split dok se 1 osoba nalazi na respiratoru. U karanteni se nalaze 4 strana državljanina.

Stožer civilne zaštite
Splitsko-dalmatinske županije