LOGO SINJ
Javni poziv za predlaganje programa i projekata u Programu javnih potreba u kulturi Grada Sinja za 2021. godinu, Javni poziv za predlaganje programa i projekata u Programu javnih potreba Grada Sinja u socijalnoj skrbi za 2021. godinu i Javni poziv za predlaganje Programa javnih potreba u razvoju civilnog društva Grada Sinja za 2021. godinu
25. siječnja 2021.
LOGO SINJ
Obilježavanje 29. obljetnice pogibije pripadnika Samostalnog zrakoplovnog voda 4. brigade ZNG
25. siječnja 2021.
STOŽER SDŽ

Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 62 obrađena testa danas je pet novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije pozitivno na COVID infekciju i to iz Splita 3, Trogira 1 i Klisa 1 osoba.

Od ukupnog broja novooboljelih jedan osoba je kontakt prethodno oboljelih dok se ostali epidemiološki obrađuju. Ukupno 1617 osoba nalazi se u samoizolaciji. Na bolničkom liječenju nalazi se 90 COVID pozitivnih osoba u KBC-u Split dok se devet osoba nalazi na respiratoru.

Prema izvješću KBC-a Split u protekla 24 sata preminula je jedna ženska osoba stara 81 godinu. Osoba je uz brojne komorbiditete bila pozitivna i na covid infekciju.

Stožer civilne zaštite
Splitsko-dalmatinske županije