logo grad sinj
Produženje roka Javnog poziva za predlaganje kulturnih i sportskih programa u sklopu manifestacije „Dani Alke i Velike Gospe 2020.“
8. svibnja 2020.
Stožer cz grada Sinja
Potvrđen novi slučaj zaraze na području Sinja
8. svibnja 2020.
stožer civilne zaštite logo

Prema izvješću NZJZ – a Splitsko dalmatinske županije od ukupno 232 obrađena testa sa područja Splitsko dalmatinske županije 14 je novooboljelih osoba zaraženo koronavirusom i to iz Splita 1, Sinja 1, Starog Grada 1, Supetra 1, Nerežišća 7, Pučišća 2, Primorskog Doca 1. Među novozaraženim nema zdravstvenih djelatnika, a 4 osobe su iz samoizolacije.

Do sada su ukupno izliječene 372 osobe na području Splitsko dalmatinske županije. 59 osoba je hospitalizirano. 138 zdravstvenih djelatnika nalazi se u samoizolaciji. 7 osoba nalazi se na respiratoru i to 4 i Splitsko dalmatinske županije i 3 iz Šibensko kninske županije. 8 osoba nalazi se u karanteni hotela Zagreb na Duilovu.

Na području Splitsko dalmatinske županije do sada su zabilježena 524 slučaja zaraze koronavirusom.

DODATAK PRIOPĆENJU SCZ SDŽ 8.5.2020

Nakon poslanog priopćenja, a po pristiglim rezultatima obrade uzoraka još je 12 osoba na području Splitsko dalmatinske županije pozitivno na COVID infekciju i to iz Nerežišća 6, Bola 2, Pučišća 3 i Supetra 1. Na području Splitsko dalmatinske županije do sada je zabilježeno 536 slučajeva zaraze koronavirusom.

Stožer civilne zaštite
Splitsko-dalmatinske županije