Obavijest građanstvu o razminiranosti za projekt razminiranja na području grada Sinja
25. rujna 2017.
Nagrade učenicima koji su postigli uspjeh na državnim, regionalnim i županijskim natjecanjima za učenike osnovnih i srednjih škola u 2016./2017. školskoj godini
27. rujna 2017.

Na 4. Sjednici Gradskog vijeća Grada Sinja održanoj 25. 09. 2017. godine odbijena je ponuda investitora Draga Sadra d.o.o Sinj  za kupnju zemljišta ukupne vrijednosti 630.000,00 kn na Gospodarskoj zoni Kukuzovac.
Nakon analize  svih ponuda pristiglih po natječaju od 01. 09. 2017. g. Povjerenstvo za provedbu natječaja za prodaju/pravo građenja građevinskog zemljišta na području GZK  zaključilo je da sve pristigle ponude udovoljavaju uvjetima  natječaja.
Ponude investitora Neir d.o.o Split i Obrt mesnica Vitić vl. Ante Vitić su prihvaćene, dok je ponuda Drage Sadre d.o.o. za kupnju zemljišta veličine 18 000 m2 po punoj cijeni od 35 kn/m2 upućena Vijećnicima na odlučivanje, jer prelazi ovlasti izvršne vlasti o raspolaganja nekretninama u vlasništvu Grada. 
Ponuda Drage Sadre d.o.o.  Sinj odbijena  je,  iako je zadovoljila  sve uvjete natječaja za kupnju parcele koja nije imala drugog zainteresiranog ponuditelja. Ponuda je odbijena od strane vijećnika HDZ-a i Mosta nezavisnih lista, te kao izvršna vlast iznenađeni smo ovakvom odlukom iz koje  zaključujemo da navedeni gradski vijećnici ne podržavaju daljnji razvoj Gospodarske zone Kukuzovac.
Danas je Grad zaprimio zahtjev za povrat jamčevine za ponudu, uplaćene od strane ponuditelja Draga Sadra d.o.o. Sinj u iznosu od 126.000,00 kn.
Projekt izgradnje tvornice za preradu gipsa  zasigurno odlazi u jednu od nama susjednih gospodarskih zona.

Gradonačelnica
Kristina Križanac