Prva beba u sinjskom rodilištu
2. siječnja 2010.
Priopćenje za javnost vezano uz trenutnu situaciju u trgovačkom društvu „Vodovod i čistoća Sinj“ d.o.o.
18. siječnja 2010.

Dana 15. siječnja 2010. godine u Županiji Splitsko-dalmatinskoj, župan Ante Sanader i njegov zamjenik Luka Brčić održali su radni sastanak s gradonačelnikom Grada Sinja Ivicom Glavanom i zamjenikom gradonačelnika Zoranom Vujanovićem.
Tom prigodom u kurtoaznom razgovoru i ugodnom druženju dotakli su se trenutne situacije na području Grada Sinja, a gradonačelnik je pritom izvijestio župana i o aktualnim gradskim projektima.
Također, gradonačelnik Ivica Glavan je posebno stavio naglasak na dosadašnju dobru suradnju između Grada Sinja i Županije Splitsko-dalmatinske, kao i činjenicu da se veći dio projekata Grada Sinja izvodi uz pomoć, kako Splitsko-dalmatinsko županije tako i Vlade Republike Hrvatske, odnosno raznih ministarstava te kako se takvoj pomoći i suradnji u još većem opsegu nada i u budućnosti.
Župan je izrazio zadovoljstvo s razvojem situacije na području Grada Sinja i planiranim projektima, te izrazio spremnost Splitsko-dalmatinske županije da sukladno predviđenim proračunskim mogućnostima, a i izvan toga koliko to bude moguće, Gradu Sinju pomogne u realizaciji svih spomenutih i ostalih projekata, budući su isti od značaja ne samo za Grad Sinj nego i cijelu županiju.

Cjelovitiji uvid u radni sastanak, kao i aktualne teme s istog možete pogledati ovdje.