Pozivamo Vas da sudjelujete u otvorenom savjetovanju u donošenju Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o parkirnim zonama i vremenskom ograničenju trajanja parkiranja, visini naknade za parkiranje i vremenu naplate
3. travnja 2024.
Poziv za dostavu ponuda za nabavu usluga „Usluge skupljanja i zbrinjavanja uginulih životinja s javnih površina“
8. travnja 2024.

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj i njegov zamjenik Denis Bobeta danas su ugostili ragbijaše RK Sinj, legendu sinjskog ragbija Ivicu Vučemila, predsjednika Kluba Ivicu Dinarinu i Ivana Klarića Kukuza, koji se pripremaju za finalnu utakmicu ragbi prvenstva Hrvatske koja će se održati u Sinju.
Na sastanku je dogovoreno kako će Grad Sinj, kao i prethodnih godina, biti puna podrška i dati svu potrebnu pomoć u organizaciji tako velikog događaja u kojem će, kako je rekao Gradonačelnik, sinjski ragbijaši sigurno obraniti prošlogodišnju titulu prvaka na koju su do prošle godine čekali punih 45. godina.
Podsjetimo, ragbijaši Sinja, branitelji naslova hrvatskog prvaka, zadržali su maksimalni učinak i nakon pretposljednjeg, devetog kola prvenstva. Premda su već ranije osigurali i plasman u finale i domaćinstvo finalne utakmice u pretposljednjem kolu izbacili su splitsku Nadu pa će naslov braniti protiv zagrebačke HARK Mladosti.
Finalna ragbi utakmica u Sinju održat će se u subotu 13. travnja 2024., a program će početi u 16 sati.
Ovu subotu naši ragbijaši na domaćem terenu igraju i polufinale Kupa protiv Nade iz Splita, a utakmica će početi u 14:00 sati.