Poziv za dostavu ponuda za nabavu „Održavanje javne rasvjete (radovi)“
5. travnja 2023.
Poziv za dostavu ponuda za nabavu „Dobava vertikalne i izvedba horizontalne signalizacije“
6. travnja 2023.

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj i povjerenik sinjske podružnice Sindikata policije Hrvatske – PU SD Petar Šušnjara potpisali u uredu Gradonačelnika Grada Sinja drugi aneks kolektivnog ugovora za radnike Javne vatrogasne postrojbe Sinj kojim se JVP-u Sinj povećava osnovica plaće za 10 %, a rad nedjeljom s 35 na 50 %.

Potpisivanju je nazočio i zamjenik sinjskog gradonačelnika Denis Bobeta.


Gradonačelnik Bulj na potpisivanju ugovora je rekao kako je riječ o najboljoj vatrogasnoj postrojbi u Republici Hrvatskoj:
Oni su naša sigurnost. Obaveza je države i Grada da brine javno vatrogasnim postrojbama, smatram da je ovo što smo napravili minimalno što smo mogli učiniti u ovom trenutku jer naši vatrogasci su prisutni u svim ugrozama i nedaćama na terenu. Grad Sinj na ovome neće stati, ove godine ćemo financirati ili sufinancirati materijalno tehničku opremu za našu postrojbu. Moram istaknuti kako naša JVP nije ograničena na rad samo u Sinju nego je važna za cijelu Cetinsku krajinu, Dalmaciju i Hrvatsku. Iznimna mi je čast što sam upravo ovo povećanje plaće potpisao kao gradonačelnik Sinja, ovas postrojba postoji nešto više od 6 godina, a kao saborski zastupnik i gradski vijećnik Grada Sinja izborio sam se za njeno osnivanje s obzirom na dugogodišnju tradiciju vatrogastva u našem gradu“.


Povjerenik Šušnjara zahvalio se Gradonačelniku i prenio pozdrave vatrogasaca i drugih djelatnika JVP:
„ Svi smo iznimno zadovoljni ovim povećanjem osnovice plaće i prenosim Vam pozdrave i zahvale svih vatrogasaca naše postrojbe. Mi ćemo kao i do sada biti na raspolaganju svim našim građanima 24 sata 365 dana u godini”.