vodovod
Voda za stanovnike Lučana i Radošića
30. rujna 2022.
Milka Đipalo
Milka Đipalo proslavila 100-ti rođendan, posjetio je Gradonačelnik
1. listopada 2022.
stipendije

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj donio je Zaključak za raspisivanju natječaja za dodjelu stipendija redovitim studentima s prebivalištem na području Grada Sinja u 2022./2023. akademskoj godini.

Natjecati se mogu svi redoviti studenti, državljani Republike Hrvatske, polaznici preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, kratkih stručnih studija, preddiplomskih stručnih studija i specijalističkih diplomskih stručnih studija u Republici Hrvatskoj ili s njima izjednačenih studija u inozemstvu, koji, imaju prebivalište na području Grada Sinja najmanje 4 godine prije objavljivanja Natječaja i ne koriste neku drugu stipendiju ili potporu.

Prijave se podnose Komisiji za provedbu postupka dodjele stipendija studentima s područja Grada Sinja osobnom dostavom preko pisarnice Grada Sinja, e-mailom na adresu info@sinj.hr ili poštom na adresu: Grad Sinj, Dragašev prolaz 24, 21230 Sinj, dostavom popunjenog Obrasca Prijave na Natječaj s potrebnom dokumentacijom.

Natječaj je otvoren od 30. rujna 2022. godine, odnosno od dana objave na službenoj web stranici Grada Sinja www.sinj.hr i traje do zaključno 04. studenoga 2022. godine.

Obrazac za prijavu može se preuzeti na ulazu u zgradu gradske uprave, u Uredu Grada ili preuzeti na internetskim stranicama Grada Sinja.

Nakon isteka natječajnog roka, dokumenti priloženi uz prijavu ne vraćaju se kandidatima.

Studenti koji su ponovno upisali prvu godinu studija (na istom ili nekom drugom fakultetu) ili su tijekom studiranja ponavljali godinu, nemaju pravo na stipendiju Grada Sinja.

Stipendije Grada Sinja odobravaju se za deset mjeseci u iznosu od 800,00 kuna mjesečno.