SINJ
Izmjene i dopune Generalnog urbanističkog plana Grada Sinja
6. lipnja 2023.
Poziv na podnošenje inicijativa za dodjelu javnih priznanja Grada Sinja za 2023. g.
7. lipnja 2023.

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj donio je Odluku o refundiranju troškova autobusnog prijevoza redovitim studentima s područja Grada Sinja tijekom nastave i ispitnih rokova u lipnju i srpnju 2023. , sukladno kalendaru nastave splitskog sveučilišta za 2022./2023. akademsku godinu.

 Tom Odlukom Grad Sinj osigurava  sredstva za refundiranje troškova autobusnog prijevoza na redovitim linijama prijevoznika na relaciji Sinj-Split u visini 100% iznosa cijene vozne karte redovitim studentima s prebivalištem na području Grada Sinja tijekom nastave i ispitnih rokova u lipnju i srpnju 2023.

Studenti koji ostvaruju pravo na refundaciju autobusnog prijevoza mogu izabrati autobusnog prijevoznika koji ima odobrenje za javni linijski prijevoz na relaciji Sinj-Split.

Za ostvarivanje prava na refundiranje troškova prijevoza iz članka 1. ove Odluke, studenti podnose Gradu Sinju Zahtjev na posebnom obrascu uz koji prilažu potvrdu fakulteta s dokazom o nastavi u lipnju ili nadnevkom pristupa na polaganje ispita i vozne karte za izvršenu uslugu prijevoza autobusom od mjesta prebivališta do mjesta studiranja i obratno, u originalu.