SINJ
Javni natječaj za dodjelu stipendija namijenjenih učenicima srednjih škola
9. rujna 2022.
02092022
Sinjskim srednjoškolcima besplatan prijevoz
9. rujna 2022.
SINJ

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj dana 22. kolovoza 2022. godine donio je novi Zaključak kojim je odobrio sufinanciranje kupnje obveznih udžbenika učenicima srednjih škola s prebivalištem na području Grada Sinja. Pravo na sufinanciranje kupnje obveznih udžbenika po ovom novom Zaključku imaju i učenici iz obitelji korisnika zajamčene minimalne naknade Centra za socijalnu skrb, ako je to za njih povoljnije u odnosu na sufinanciranje koje mogu ostvariti preko Centra za socijalnu skrb. Riječ je o još jednoj u nizu socijalnih mjera koja se odnosi na učenike kojima novčana primanja u kućanstvu, za mjesec koji prethodi mjesecu u kojem je podnesen zahtjev, ne prelaze iznos od 1.700,00 kn po članu. Pravo na sufinanciranje nemaju učenici koji ovakvu pomoć ostvaruju iz drugih javnih izvora.

Obrazac za podnošenje zahtjeva može se preuzeti na internetskim stranicama Grada Sinja, na linkovima ispod objave ili osobno u zgradi gradske uprave tijekom uredovnog vremena.

Zahtjevi se predaju preko pisarnice Grada Sinja, na e-mail info@sinj.hr, osobnom dostavom ili poštom na adresu: Dragašev prolaz 24., 21230 Sinj, od 16. kolovoza do 17. rujna 2022. godine.