STOŽER CZSDŽ
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 13.9.2021.
13. rujna 2021.
STOŽER CZSDŽ
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 14.9.2021.
14. rujna 2021.
DC1

U uredu gradonačelnika Grada Sinja održan je sastanak na temu početka rekonstrukcije DC1 – spoj Ulice bana Josipa Jelačića- Put Pazara – Splitska ulica (izgradnja kružnog toka – rotora).

Na sastanku su nazočili zamjenik gradonačelnika Denis Bobeta, v.d. pročelnica Upravnoga odjela za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, gospodarstvo i upravljanje imovinom Ivana Pavić sa suradnicima, predstavnik investitora Hrvatskih cesta Mislav Vučković, predstavnik izvođača radova tvrtke Strabag d.o.o. Marko Mijić, te predstavnik PP Sinj zamjenik načelnika Dušan Ugrin.

Na sastanku je prezentiran početak projekta rekonstrukcije i uređenja DC 1, a vrijednost radova iznosi 3, 2 milijuna kuna bez PDV-a. Početak izvođenja radova planiran je krajem mjeseca rujna, a rok izgradnje je četiri mjeseca. Na sastanku je prezentirana i nova prometna regulacija za vrijeme rekonstrukcije prometnice, te je izvođač naglasio da će dionica DC 1 biti otvorena za promet koji će se regulirati sukladno dinamici izvođenja radova. O svim obilaznim pravcima i zatvaranju cesta javnost će biti pravovremeno obaviještena.