Obavijest o odabiru najpovoljnije ponude
11. srpnja 2022.
MO RADOŠIĆ
Nastavljaju se radovi nasipanja i asfaltiranja po MO
13. srpnja 2022.
MIRO BULJ

Gradonačelnik Grada Sinja Miro Bulj nakon što je doznao za ovrhu koju je HEP ELEKTRA poslala “Vodovodu i čistoći Cetinske krajine d.o.o.” na iznos od 810.665, 36kn poslao je poruku javnosti.

“Umjesto sastanka, razgovora i dogovora o smanjenu cijene električne energije koju je HEP podignuo za 500 posto Vodovodu i čistoći, oni nam preko odvjetničkog ureda, bivšeg HDZ-ovog župana i svoga trabanta šalju ovrhu kao krvarinu narodu.
Umjesto da ovdje u Cetinskoj krajini, zbog sliva rijeke Cetine koji proizvodi 40 posto hidroenergije u Hrvatskoj, imamo najjeftiniju vodu i struju oni svoju nesposobnost prebijaju preko leđa naroda, a HEP se ponaša kao država u državi.

Podsjećam kako smo od travnja stalno tražili sastanke s Ministarstvom gospodarstva održivog razvoja i HEP-om, a s mojim traženjima upoznat je i premijer Plenković. Umjesto odgovora šalju nam OVRHU kao prijetnju investicijama, pokrenutim projektima, a u konačnici, ovom brutalnom krvarinom prijete uništavanjem naroda na ovim prostorima.

Jasno ste nam ovim neodgovaranjem, glasnom šutnjom i ovrhom poručili da vam narod ovoga kraja ne znači ništa, a ja ću se za narod koji me izabrao boriti dok se ne nađe pravedno rješenje pa kud puklo da puklo.”