Nove preporuke i upute HZJZ
9. svibnja 2020.
Objavljena Verzija 2 Preporuke koja se tiče rada ugostiteljskih objekata
10. svibnja 2020.
logo_gradSinj_naslovna

U svezi s Odlukom o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka, Stožer civilne zaštite Grada Sinja upućuje građane da zahtjeve za ePropusnice podnose Stožeru isključivo za potrebe vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština, dok u svim ostalim razlozima Propusnice izdaju odgovorne osobe u pravnoj osobi (direktori, ravnatelji, vl. obrta, upravitelji zadruga i sl.), odnosno izabrani liječnik obiteljske medicine.

Propusnice nisu potrebne za kretanja u okviru Splitsko dalmatinske županije, dok je za odlazak na otoke potrebna suglasnost Stožera CZ s tog otoka.

Obrazac zahtjeva za propusnicu uredno popunjen može se dostaviti Stožeru CZ Grada Sinja putem sustava eGrađani ili na e-mail adresu: stozerczsinj@sinj.hr .

U posebnim slučajevima uz primjenu svih propisanih zdravstvenih mjera i socijalnog distanciranja, zahtjev je moguće podnijeti ispred porte na ulazu u zgradu Gradske uprave, Dragašev prolaz 24, svakog dana od 9:00 do 12:00 sati, gdje će građani zahtjeve odlagati u za to posebno pripravljenoj kutiji, a osobe kojima su propusnice izdane elektronskim putem iste mogu koristiti na način da ih isprintaju ili imaju u elektroničkom obliku (npr. mobilnom aparatu).