I u Rami potpisana Povelja o prijateljstvu i suradnji
8. rujna 2012.
Gradonačelnik Grada Sinja, Ivica Glavan, zaključio Ugovor o kupoprodaji nekretnine na području GZK, s tvrtkom „LAGERMAX ZAGREB“ d.o.o., Zagreb
13. rujna 2012.

Dana 11. rujna 2012.g. gradonačelnik Grada Sinja, Ivica Glavan, prof. zaključio je predugovor o kupoprodaji zemljišta  površine 13. 867 metara četvornih na području GZK-Sinj, s tvrtkom „PICOTRANS“ d.o.o., SINJ.
Tvrtka „Picotrans “ d.o.o., Sinj osnovana je 2000. g. sa sjedištem u Sinju, a primarna djelatnost im je obavljanje prijevoza u cestovnom prometu u zemlji i inozemstvu, te posredovanje kod prijevozničkih poslova u transportu.
Osim usluga prijevoza bave se i trgovinom, tj. izvoze drvo i drvene prerađevine na talijansko tržište. U njihovoj poslovnoj grupni nalaze se još dvije tvrtke.
U prvoj fazi nakon kupnje navedenog zemljišta zamišljena je gradnja parkinga, servisa, skladišta i uredskih prostorija za potrebe tvrtke u želji modernizacije poslovanja, a s ciljem dislociranja iz samog grada.
Istovremeno namjeravaju osmisliti još neku poslovnu ideju  kojom bi iskoristili potencijal zemljišta i poziciju na Kukuzovcu. Trenutno zapošljavanju 20 radnika.
Riječ o još jednom u nizu potpisanih predugovora po novim uvjetima prodaje zemljišta i atraktivnoj cijeni  od 35 kuna po metru četvornome, uz niz drugih pogodnosti koje se nude investitorima.