STOŽER SDŽ
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 13.12.2020.
13. prosinca 2020.
STOŽER SDŽ
PRIOPĆENJE SCZ SDŽ 14.12.2020.
14. prosinca 2020.
-Fotografija-potpisivanje-predugovora-GZK.jpg

Danas, 14. prosinca 2020. godine gradonačelnica Kristina Križanac zaključila je predugovore o kupoprodaji nekretnina na području GZK – Sinj, s trgovačkim društvima „DRAGA SADRA“ d.o.o., „SICHEM“ d.o.o. i „CLEAN TEAM“ d.o.o.

“DRAGA SADRA” d.o.o. Glavice 696, Sinj, trgovačko društvo registrirano je za eksploataciju i proizvodnju sirove sadre, na predmetnom zemljištu površine od 7.026 metara četvornih planira se proširenje i povećanje kapaciteta planirane tvornice za kalciniranje sirove sadre/gipsa. Rok izgradnje objekta je dvije godine od potpisivanja kupoprodajnog ugovora, a po stavljanju objekta u funkciju zaposlilo bi 5 novozaposlenih radnika.

„SICHEM” d.o.o., Dubrovačka 53, SPLIT, trgovačko društvo registrirano je za proizvodnju sirovina za izradu ekstrudiranih proizvoda iz PEHD i PVC materijala (REVIZIONA OKNA, SLIVNIKE TE SPOJNE DIJELOVE). Na predmetnom zemljištu površine od 4.214 metara četvornih planira se izgraditi proizvodno-poslovni objekt te će se u istome zaposliti 6 – 8 novozaposlenih radnika.

“CLEAN TEAM” d.o.o., Hercegovačka 26, SPLIT, trgovačko društvo registrirano je za obavljanje djelatnosti proizvodnje, punjenja te pakiranje tekućih sredstava za čišćenje kućanstva. Na predmetnom zemljištu površine 2.951 metara četvornih namjerava se izgraditi proizvodno-skladišni prostor. U novoizgrađenom objektu namjerava se zaposliti do dva (2) radnika u prvoj fazi.