Otkriveno spomen-obilježje Ivici Poljaku-Sokolu i Andriji Alčiću
12. prosinca 2016.
Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u sklopu Gradskog stadiona u Sinju
14. prosinca 2016.

 
Dana 09. prosinca  2016.g.  Obnašateljica dužnosti gradonačelnika, Kristina Križanac, zaključila je  predugovore o kupoprodaji nekretnina na području GZK-Sinj s trgovačkim društvima   ALU ROL d.o.o., Solin  i  C MONT d.o.o., Glavice.
 
Tvrtka ALU ROL d.o.o., Solin bavi se proizvodnjom ALU i PVC stolarije, komarnika i raznih vrsta roleta te ostale građevne stolarije i elemenata.  Investitor namjerava na čestici zemljišta veličine 2943 m2 izgraditi proizvodno-poslovnu građevinu i izložbeni salon koja će pridonijeti daljnjem razvijanju društava i proširenju djelatnosti. Dovršetkom investicije previđeno je zapošljavanje 3 radnika.
 
Tvrtka C Mont d.o.o., Glavice je specijalizirana za pružanja usluga iz područja montaže i strojarskog održavanja te izradi rekvizita iz crne bravarije i bijelih materijala. Na  čestici zemljišta veličine 2973 m2 u  Gospodarskoj zoni Kukuzovac-Sinj namjerava širiti poslovanje i uz već postojeći građevinski objekt,  izgraditi skladišno – proizvodni objekt u kojem bi skladištili materijale i gotove proizvode, a u istom bi obavljali i dio proizvodne djelatnosti. Dovršetkom investicije zaposlili bi još dva radnika.