logo_gradSinj_naslovna
Javni poziv za provedbu mjera potpore iz Programa potpora poljoprivredi na području Grada Sinja (2018. – 2020.) u 2018. godini
14. ožujka 2018.
logo_gradSinj_naslovna
Podaci o ugovorima koje je Grad Sinj sklopio u razdoblju od X.-XII. mjeseca 2017. godine
19. ožujka 2018.
zakljuceni-novi-ugovori-o-kupoprodaji-nekretnina-na-podrucju-gzk-sinj

 

Dana 16. ožujka 2018. gradonačelnica Grada Sinja Kristina Križanac, zaključila je ugovore o kupoprodaji nekretnina na području Gospodarske zone Kukuzovac – Sinj s trgovačkim društvima C.MONT SINJ d.o.o. i ALU ROL d.o.o. Solin.

C.MONT SINJ d.o.o. je trgovačko društvo specijalizirano za pružanje usluga iz područja montaže i strojarskog održavanja. Investitor već posjeduje proizvodni pogon na području Gospodarske zone Kukuzovac. Kupnjom zemljišne čestice ukupne površine 2973 metara četvornih trgovačko društvo planira proširiti radni i skladišni prostor, čime će svoje poslovanje dodatno unaprijediti i proširiti, te organizirati na efikasniji način, a samim time otvoriti i nova radna mjesta.

ALU ROL d.o.o. Solin je trgovačko društvo za proizvodnju građevne stolarije i elemenata, koji se bave i proizvodnjom raznih vrsta roleta i komarnika, te proizvodnjom AL i PVC stolarije. Kupnjom zemljišne čestice ukupne površine 2943 metara četvornih trgovačko društvo planira izgraditi vlastiti proizvodni pogon sa izložbenim prostorom. U novoizgrađenom objektu investitori namjeravaju nastaviti daljnju proizvodnju koja će biti kvalitetnija, brža i efikasnija čine će biti jedan od najsuvremenijih proizvođača roleta i komarnika u RH.